Jag är en TopDog!

Jag är en TopDog och det är lätt att vara grym när man har vänner som mig. I alla fall om man får tro Christian Rudolf som till och med illustrerat det hela med en extremt lättförståelig infograph:

TopDog Tore Friskopp

Om du inte är i SEO-branschen har du kanske missat att Rudolf är mannen som byggde upp Betssons SEO-avdelning och är, enligt många, mannen bakom deras nummer 1-placering på det supersvåra sökordet ”casino” (inte illa pinkat). Nu tänker han hjälpa andra stora företag och har dragit igång ett bolag med det kaxiga namnet Topdog.

TopDog Christian Rudolf

TopDog Christian Rudolf

Givetvis är jag medveten om att Christians vackra ord är en ett knep för att få mig att skriva om hans företag. Knepet är också ett genidrag eftersom jag är väldigt svag för smicker och det är det som gör Christian så grym på det han gör. Han vet hur man ska manipulera media och nätet för att få saker att klättra i googles sökresultat. Jag kan alltså med värme rekommendera Christian och hans tjänster.

Och när det gäller utnyttjande har han fortfarande många upp på mig. Jag har under lång tid tagit del av hans enorma kunskap och erfarenheter (utan att han fakturerat mig, peppar peppar).

Mer läsning:
Kundcase, hur Christian Rudolf fick Betsson att dominera i sökresultatet.
Christian Rudolfs release av företaget på Disruptive.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

Leave a Comment.