Landat i Sverige, laddar om för Thailand

För er som inte följer bloggen varsomhelst.nu kan jag nämna att jag befinner mig just nu i Sverige. Har precis köpt biljetter till Thailand. Reser dit 16e Januari och kommer hålla på med Paradise Business Camp fram till och med mars. Reser därefter tillbaka till Malta 5e April.

På PBC-bloggen har deltagarna börjat presentera sig. Läs mer om Sebastian och tyskarna Manuel och Adam. Den 28e december kommer vi ha en pbc-träff i Stockholm.

Malta har varit så bra att vi beslutat oss att flytta dit helt. Sverige är fantastiskt fint med all snö men jag saknar faktiskt redan värmen lite. Precis i närheten av vår lägenhet på Malta finns det en jättebra sushirestaurang så vi åt sushi flera dagar i veckan. Tyvärr är det lite skralt med sushirestauranger i Strängnäs (där jag är nu) så jag funderar på att lära mig hur man gör sushi själv.

Om du också tycker att Sverige är fantastiskt fint just nu men kanske lite väl kallt och mörkt. Då tycker jag du ska hänga med på PBC.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

2 kommentarer

  1. var nere på malta förra veckan och träffade revisor och lite sådär, får se om man landar där i några år (iallafall 6månader/år) inte riktigt bestämt mig ännu..

Leave a Comment.