Sagor från verkligheten, nu på Bokus.com och bibliotek i Göteborg

Min senaste bok, Sagor Från Verkligheten, går nu även att köpa på Bokus.com till priset av 227 kronor. Så nästa gång du inhandlar litteratur till dig själv kan du lägga ett exemplar i din varukorg.

Boken har också dykt upp på bibliotek i Göteborg. Närmare bestämt på Ekonomiska Biblioteket vid Göteborgs universitet. Så om ni är för snåla för att köpa boken, eller helt enkelt följer mitt råd att inte förköpa sig när man startat eget, finns boken numera att låna. Om boken inte finns på ert lokala bibliotek kan ni be dem ta in det. Boken har ISBN 9789163392849 och finns i nödvändiga system (bokrondellen).

 

Bilden ovan har jag lånat av Sara som bloggat om sin läsupplevelse (hon gillade den, woho). Notera stämpeln.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

5 kommentarer

  1. Stort tack för tipset, hade missat denna helt trots att jag har ena benet i ehandlarbranschen:) Det kan kanske därför finnas ett naturligt samband.
    Jag föredrar nog att köpa den framför att låna, då jag fortfarane förfasas över tidigare bortslarvade låneböcker.

  2. Lånar den på biblioteket till att börja med. Men är den lika bra som jag tror den är så kommer jag att köpa den. 🙂

Leave a Comment.