Sagan om kondomnyckelringen

KondomeriJag är en sucker för erfarenhetsberättelser. Därför var det kul att läsa Robert L. Strauss berättelse om hans kondomnyckelring-business. Han berättar om allt han inte lärde sig när han tog sin MBA men som han tvingades lära sig som företagare. Den hårda vägen. Tullproblem, leverans av dåliga produkter, svårt att hitta leverantörer och kunder som inte betalar. Som företagare känner man igen sig i det han berättar.

Hans berättelse är inte bara rolig utan även kort. Bara tre page-downs. Du hinner alltså läsa den idag. Styr därför din webbläsare till Robert L. Strauss berättelse om kondomnyckelringen.

Annan läsning; mina tidigare inlägg om sagan om Itera och en glamourmodells tips. Länken till kondomnyckelringen hittade jag hos Agiley som även har en lista med fler misslyckanden.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

Leave a Comment.