Sagan om glamourmodellen, Peyres erfarenheter

Natacha PeyreSom jag skrivit tidigare är jag en sucker för erfarenhetsberättelser. Glamourmodellen Natacha Peyre driver liksom jag också en blogg. I den har hon, liksom jag, valt att dela med sig av sina erfarenheter.

Direkt från Peyre, vad du bör tänka på om du vill satsa på en karriär som glamourmodell:

– Ha alltid kontrakt på allting, och be någon kunnig kolla på kontraktet innan ni skriver på

– Se till att få bra betalt för jobb, och oavsett om dom säger att det inte finns någon bra budget så tro mig det finns det visst.

– Jobba ALDRIG gratis- och nej sprit och resor är ingen betalning

– Gå aldrig med på något som känns fel

– Tänk på framtiden, kan det du gör påverka något annat du vill göra

Se alltid till att få godkänna intervjuer och citat

Sidan Improveme.se har gett Peyre en ny bloggplats där hon revolterar mot jantelagen. Inlägget med erfarenheter kan man dock fortfarande läsa på hennes gamla blogg.

Vad tycker ni om råden, kan även entreprenörer ha nytta av dem? Jag hade aldrig någon kund som ville betala med spritvaluta. Däremot hade jag i början lite svårt att våga ta bra betalt för mina tjänster. Precis som glamourmodeller verkar ha. Jag måste också hålla med om att kontrakt alltid är bra att ha.

Vet ni om fler som delar med sig får ni gärna maila mig.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

Leave a Comment.