Vecka 17

Andreas Bard skriver om hur man ska vårda sitt personliga varumärket på webben. På sin sajt tjäna pengar har han även en intervju med mig.

I onsdags började jag få massor av nya followers på Twitter. Det berodde dock inte på att jag börjat använda det igen utan att Disruptive lagt upp en lista med 99 entreprenörer du bör följa på Twitter där jag fanns med. Jag fann Johan Stael von Holstein på listan. Har saknats hans blogguppdateringar.

Ted Valentin har under veckan hunnit med att bli hackad. Han har även bloggat flitigt flera gånger varje dag på något som kallas Loggenbloggen.

Den coola bloggen Information is Beautiful publicerade tidigare en bild på vulkanaskans påverkan på CO2-utsläppen i världen. Det visade sig dock att de underskattat vulkanens utsläpp med en tiopotens och kommer med en rättelse.

Apropå vulkanaska, i fredags träffade jag Jonas Larsson som hade startat sajten Volcanohelp.eu och fått stor uppmärksamhet för det i internationell press. Han kom precis från TV4s morgonsoffa när jag träffade honom. Jonas är driftig och det kan vara värt att hålla ögonen på honom i framtiden. Även han har en sajt om att tjäna pengar.

På det personliga planet har min vän Hammas lyckats fixa biljetter till förhandsvisning av Martin Borgs senaste film Överdos på måndag. Det ska bli väldigt kul. Vem Hammas flörtat med vet jag inte men jag ska inte skåda en given häst i munnen 🙂

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

1 kommentarer

Leave a Comment.