Civilingenjör

Så här känner jag mig just nu

I veckan fick jag mitt examensbevis. Mina damer och herrar, Tore Friskopp är civilingenjör. På grund av sin examen är han numera underbetald.

Främsta motivet till att jag kämpade mig igenom en 5-årig utbildning (istället för att driva företag och tjäna pengar) var för att få den coola titeln. Folk som tar examen ”för att få jobb” har jag svårt att förstå. Jobb kan man ju få ändå. Det är bara titeln man kan få genom att klara alla tentor.

Det första jag gjorde när jag fick examensbeviset var därför att lägga till titeln ”Civilingenjör” på eniro och hitta.se.

Titlar är coolt, alla som tycker annorlunda är bara avundsjuka.

Nu ska jag köpa civilingenjörsring, gå på diplomeringsfest och riktigt njuta av denna framgång. Jag älskar att vinna.

Just nu känns det väldigt bra att vara jag. 🙂

Nu till lite formella saker: Tore Friskopp är behöver höja sina priser. Tore Friskopp är inte bara snygg och smart. Tore Friskopp är välutbildad och kunnig. Tore Friskopp är duktig på ekonomi. Tore Friskopp är väldigt ödmjuk.

Tore Friskopp är också ett fan av Teds blogipedia.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

7 kommentarer

  1. Grattis! Själv är jag inte lika förtjust i Blogipedia eftersom där helt enkelt finns andra Stefan här i Sverige. Det resulterar i att ”min” sida är full av information som inte är relevant. För om vi ska vara helt ärliga, är jag inte den som räknas..?

  2. Kom föresten att tänka på dina länkar nu. Jag som läsare skulle uppskatta om du antingen ändrade färg på dem eller markerade dem med en linje under. Nu måste man hålla över alla orden för att se om det är en länk eller ett vanligt ord.

Leave a Comment.