Dags att lära sig SEO

Det finns nästan ingen affärsverksamhet idag som inte mår bra av att komma högt på Google. För att lyckas bättre i mina åtaganden har jag därför bestämt mig för att lära mig mer om SEO.

På universitetet blev mitt tentapluggande enklare när mina studiekamrater var bäst i klassen. Det samma gäller om du vill lära dig spela gitarr (något jag iofs inte kan) eller något annat; umgås med de som är duktiga. Därför har jag som första steg valt att börja delta i SEO Sunday.

Nej, min blogg kommer inte att urarta i inlägg som enbart handlar om tandblekning. Jag kommer inte heller att ge tips på hur man tjänar pengar på nätet (förutom ett: läs mindre och producera mer).

Istället kommer jag se detta som en ursäkt att blogga mer. Har en del intressanta inlägg på gång som ni förhoppningsvis kommer att tycka om. En bättre fritidssyssla än att spela wordfeud.

Ett av inläggen som ligger som utkast har titeln ”Svenska Myndigheter Som Bör Läggas Ner”. Ett av dem är Arbetsförmedlingen (som nu får konkurrens i serpen). Ett inlägg jag tyckte om att skriva och som någon förhoppningsvis kommer tycka om att läsa (och om du är politiker: Genomföra).

Om jag lär mig något revolutionerande kommer jag dela med mig. Räkna dock inte med några SEO-inlägg på ett bra tag.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

Leave a Comment.