Använda Facebook som rådgivare

Det hemliga projektet jag skrev om förra året är en bok! Har redan skickat det till tryck och håller på med de sista förberedelserna just nu. Försäljningssidan finslipas as we speak.

Boken har redan gått i tryck och det sista jag håller på med just nu är att fixa till omslaget.

Står och väljer mellan de här två varianterna:

Variant A är dock bara en skiss och damen på bilden har egentligen inget med innehållet i boken att göra.

Sitter man på i ett penthouse på Malta och inte på ett kontorshotell med 10 designbyråer har man inte många att fråga om råd. Facebook räddar dock dagen igen. Slängde ut lite frågor och fick snabbt svar.

Ett gruppmess till entreprenörerna på det svenska kontorshotellet här nere fick svar inom några minuter, en förfrågan i en diskussionsgrupp för internetentreprenörer gav kvalificerade bedömningar av båda varianterna och slutligen fick jag hjälp av Andreas Cermak, på Mr Gizmo, med en omröstning i en grupp han hade.

Trots att jag befinner mig på en liten ö i medelhavet kunde jag inom några timmar få mycket bra feedback från en stor mängd människor. Jag blir dagligen imponerad över vad man kan göra med internet, är det ett tecken på att jag börjar bli gammal? Passerade ju 30 i våras…

Vilken av varianterna ovan tycker ni skulle fungera bäst för boken Sagor Från Verkligheten?

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

12 kommentarer

  1. Ja, närmare och billigare flygresor. Våren och en bit in på hösten här är riktigt najs. För december-januari-februari kan det dock vara en bra idé att behålla huset i Phuket 🙂

    Välkommen till bloggen btw!

  2. Hej! Spännande, ska lägga en beställning men.. om jag ska ta den på företaget vill jag gärna ha företagsnamnet på fakturan, går det att ordna? 🙂 (= feedback till försäljningssidan)

  3. Du har rätt, till största delen består boken av tidigare inlägg. Har skrivit om mycket och lagt till en del nytt material (kanske 20%).
    Har man läst bloggen kommer man känna igen sig.

  4. Lite nytt material iallafall bäst att slå till 🙂

    Jag försökte just beställa boken men forumläret tömdes och fick ingen bekräftelse på att min beställning gick iväg. Eller så missade jag något 🙂

Leave a Comment.