Förbeställ Boken: Sagor från Verkligheten

Efter två års arbete är den äntligen klar. Boken om mitt förra företag och allt jag fram tills nu lärt mig som E-handlare: Sagor Från Verkligheten.

Boken innehåller berättelser från mitt liv som e-handlare. Varje berättelse, ungefär en sida lång, beskriver en händelse och mynnar ut i vad jag lärde mig av den händelsen. Boken kostar 199 kr och börjar levereras första december.

Det är en klassisk bok tryckt på papper. Eftersom papper är dyrt är upplagan begränsad (och varje bok numrerad). Om du inte vill missa att få ett exemplar bör du förbeställa boken idag.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

18 kommentarer

 1. Kan du se om min beställning gick igenom?

  Jag fick liksom ingen bekräftelse annat än att formuläret tömdes när jag klickade på skicka?

  /Joel

 2. Johan, nope, inga e-böcker här inte. Klassiskt papper du kan ha i bokhyllan, göra understrykningar i, skriva i marginalen och ge bort till en kompis när du läst klart den. 🙂

  För att inte tala om att ge bort i Julklapp.

 3. Jodå! Både orderbekräftelse och böcker har jag mottagit.

  Tackar ödmjukast för intressant läsning och önskar dig all lycka till framöver!

  /Joel

 4. Fick boken i julklapp av skolan, mobil ehandel, n3p.se med rektor @claes. Jag har egenföretagat i många år till och från, blandat med vanliga jobb. Boken har jag snart kommit igenom, perfekt med så korta avsnitt och nyttiga kunskaper – kan bara instämma, och lär mig en hel del tips. Ett stort plus för det vackra omslaget, ser ut att vara inspirerat av Rodchenko, den store sovjetiske propagandakonstnären. Bra jobbat!

Leave a Comment.