Programutvecklingsmetodik…

…heter kursen som slukar mycket av min tid just nu. Eftersom utveckling av mjukvara är något jag är väldigt intresserad av lägger jag mer tid än jag borde på kursen. Därför har mina uppdateringar av denna blogg blivit lidande. För att försöka hålla någon form av nivå på inläggen har jag bestämt mig för att stryka söndagar från bloggschemat.

I kursen blandas teori med en stor del praktik. Alla 120 kursdeltagare låtsas vara anställda på ett företag som ska skapa en program åt en kund. Vi är indelade i avdelningar och expertisområden (enligt en klassisk matrisorganisation). Alla tar det väldigt seriöst vilket gör det roligt. Tyvärr slukar det tid vilket är mindre kul. Därför gillade jag följande film jag fann på youtube. Hur man gör på ett annat lärosäte:

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

1 kommentarer

Leave a Comment.