Nytt projekt, trikinprov och trikinanalys via nätet

vildsvinsproduktionFör en månad sedan registrerade jag f-skattesedel. Ett av mina första projekt är en liten e-butik i sammarbete med min vildsvinsjagande far. Butiken är ett snabbhack i wordpress som använder sig av ett kontaktformulär för beställningar. Investeringskostnaden är låg och det gick snabbt att komma igång. Det är dessutom en väldigt nischad produkt vilket jag tyckte var kul.

Kunderna är jägare som vill ha ett enkelt sätt att betala för trikinanalyser. Kärt barn har nämligen många namn, trikinanalys, trikinundersökning och trikinprov betyder samma sak. Att man undersöker förekomsten av små små maskar i ett vildsvin man precis skjutit.

För att göra Google glad har vi skrivit lite texter om vad trikiner är för något och hur man tar trikinprov (riktat till dig som precis skjutit en gris). Om någon har några bra förslag på vad man kan göra ytterligare får ni gärna höra av er. Tips tas emot med öppna armar.

Har även börjat sälja fryslarm som varnar ifall frysens temperatur blir fel.

Bilden på vildsvinsproduktionen är lånad från Shergard Tented Camps.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

2 kommentarer

  1. Helt och hållet off-topic:

    Såg i dag att du skulle vara lärare för kandidatklassen. Roligt att du vill vara lärare, lite synd att du inte fick vara lärare för oss ”vanliga” I:are. Men om det går bra hälsar jag förmodligen om jag ser dig ändå 😀 (By the way: Jag tror jag inte har kommenterat här innan, men jag har läst bloggen ett bra tag).

Leave a Comment.