Mitt framtida liv är nu planerat…

…åtminstone åtta månader framåt. Har precis bokat in följande kurser till vårterminen. Sista kurserna innan exjobb och examen.

TDDD03 Användbarhet i ett ekonomiskt perspektiv
TDDD27 Avancerad webbprogrammering
TEIE06 Integrerad företagsplanering
TGTU76 Vetenskapsteori
TEIO09 Entreprenörskap och start av nya verksamheter

Jag tycker jag fick ihop en ganska bra mix av teori/praktik samt teknik/ekonomi. Vetenskapsteori (Philosophy of Science på engelska) valde jag enbart för att roa mig själv. Entreprenörkursen är en vild chansning. Ska bli spännande att se hur universitetet gjort för att teoretisera och akademisera något jag anser vara väldigt praktiskt och icke-akademiskt.

Innan vårterminen återstår dock slutet på kurserna programutvecklingsmetodik, datasäkerhet samt kursen produktutveckling och innovationsledning.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

5 kommentarer

 1. kom igen, läst lite bra kurser:
  TAMS29 Stokastiska processer för finansmarknadsmodeller 6.0 V 1
  TANA08 Numeriska metoder II 6.0 V 1
  TPPE32 Finansiell riskhantering 6.0 V 2
  TPPE53 Finansiell värderingsmetodik 6.0 V 1
  TSEA27 Elektronikprojekt 8.0 V 1
  TSRT12 Reglerteknik Y 6.0 V 1
  😉

 2. Vackert Tore, nu har jag sedan vi sågs i torsdags plöjt igenom de sex sidor mycket underhållande och intressanta inlägg du hittills har skrivit. Tyvärr måste jag väl säga att bloggen idag har stulit någon arbetstimma för mkt, men o andra sidan brukar jag inte vara jätteproduktiv på fredageftermiddagarna.
  Tipsade även några kompisar och andra företagare i linköping om din blogg samt opencoffee, hoppas inte jag tog mig alldeles för stora friheter.
  Mycket bra hittills och fortsätt nu skriva så jag har något att göra på fredageftermiddagarna även i framtiden 🙂

Leave a Comment.