Vecka 37, forum, välgörenhet och kändisskvaller

För några veckor sedan kunde man läsa om att Crystone är till salu på forumet webmasternetwork. En länk till mitt inlägg om Crystones inkompetens kom upp i diskussionen och jag idiotförklarades av forumets självutnämnda expert. Läs tråden här. Det är rolig läsning.

I veckorna har ett stort energibolag försökt få publicitet genom att i utbyte mot blogglänkar skänka jordnötter till välgörenhet. Jag valde att inte länka eftersom summan energibolaget erbjöd var hånfullt låg. Myntbössan på mitt lokala Ica bidrar mer än den här så kallade kampanjen. Hjalmar har gjort en intressant uträkning där han jämför summan med utvecklingskostnaden för kampanjen.

Det välgörenhetprojekt jag fastnat för är mikrolån via kiva.org. Man kan hjälpa entreprenörer i tredje världen genom att låna ut pengar till dem. Tackar lifefeed för tipset. När staten till jul betalar tillbaka pengarna dom lånat av mig ska jag testa kiva.

Veckans kändisskvaller är att tidningskungen/kartmakaren/sushifantasten Ted Valentin har gift sig (grattis grattis). Poppe på Disruptive har fyllt 42 (grattis grattis) och berättar om sin 40-årspresent. Jag tyckte presenten var underbar och önskar mig det i 30-årspresent. Alla som tillhör min present-givar-målgrupp gör alltså bäst i att läsa Poppes inlägg. Sista kändisskvallret är att Peter Brokep Sunde passerat 30 (grattis grattis) och som present lovar jag att bjuda på middag nästa gång vi ses.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

6 kommentarer

Leave a Comment.