Nu är jag på Malta (och har ny blogg)

I söndags morse klockan 07:00 gick planet från Arlanda. Väl framme var det 28 grader och solsken. ”The weather has been a bit cold last week, not over 30 a single day” förklarade taxichauffören.

Jag och min flickvän bor för tillfället hemma hos en kompis till Erik vid namn Henrik.

Min resa ut i världen, bort från ett mörkt, blött och kallt janteland har alltså satt igång.

Vill ni följa min resa mer ingående föreslår jag att ni börjar prenumerera på varsomhelst.nu. Bloggen, som jag skriver tillsammans med min flickvän, kommer att noga dokumentera allt vi är med om på vår resa. Ett lite annorlunda bloggprojekt jämfört med vad ”Sagor från verkligheten” har varit.

Läs Varsomhelst.nu om du vill veta hur det är att arbeta på distans på riktigt.

Smakprov från bloggen, och Malta:

Jag kommer fortfarande att blogga på denna blogg. Dock inte lika ofta. Tanken med varsomhelst.nu är att den ska uppdateras dagligen.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

7 kommentarer

  1. Man kunde verkligen se din entusiasm i arbetet du skriver. Världen hoppas på ännu mer passionerade skribenter som du som inte är rädda för att säga hur de tror. Följ alltid ditt hjärta.

Leave a Comment.