Samarbetande löpsedlar

Metro kör en klassisk skandaljournalistisk löpsedel medan Extra Östergötland som riktiga entreprenörer hellre talar om de potentiella affärsmöjligheterna.

Använd kroppen

Metros artikel handlar om att det är vanligare att killar säljer sex än tjejer. Vad artikeln i Extra Östergötland handlade om vet jag tyvärr inte. Till skillnad från Metro fanns det inga Extra-tidningar kvar. Vilket gör mig glad. Allmänheten tycker tydligen att det är roligare att läsa om affärsidéer än nakna tonårspojkar.

Mer läsning: Min sida med affärsidéer. Metros artikel om att killar säljer sex, gratistidningen Extra Östergötlands hemsida saknar dock artiklar. Vill du läsa mer om prostitution rekommenderar jag Isabella Lunds blogg. Den handlar dock mest om den ovanligare sorten, den där kvinnor säljer.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

4 kommentarer

  1. Lilla löpet på Metro går väl oxå att knyta an till Extra Östergötland, om man ska tjäna pengar på sperma bör man komma i en form…

Leave a Comment.