Vecka 40, bloggy, bilder och Dexter

I början av veckan upptäckte jag Bloggy.se, svensk variant av Jaiku eller twitter. Tackar lifefeed för tipset. Bloggy är kul för att det är en svensk variant på en populär utländsk tjänst. Något jag tidigare uppmanat andra att skapa.  På torsdagens releasefest talade jag länge med den intressanta mannen bakom tjänsten, Jonas Lejon, som även driver många andra bloggrelaterade tjänster.

På sin blogg har Jonas även lagt upp en lista med länkar till bilder från releasefesten. Eftersom jag inte tycker om att uppfinna hjulet flera gånger snattar jag listan och postar här:

Erik Starck har tagit några bilder:
flickr.com/photos/erikstarck/sets/72157607758647973/

Josephine Linghammar som bloggar på Tankar om Innovation (och tyvärr grusar alla mina förhoppningar om att jag har en stalker på halsen):
tankarominnovation.com/2008/10/05/releasefest-for-annonskartan/

Björn Falkeviks Flickr:
flickr.com/photos/bjornfalkevik/archives/date-posted/2008/10/02/

Det var väldigt kul att träffa andra i bubblan i torsdags. På onsdag är det åter dags för OpenCoffee i Linköping. 2008-10-08 16:00 Espresso house. Jag hoppas att det blir lika kul som förra gången.

Det absolut viktigaste som skedde i veckan var dock att säsong tre av Dexter satt igång. Wired fick stå som förlaga till annonskampanjen:
My favourite hacker

Om du ännu inte sett Dexter har du många långa avsnitt att se fram emot. Skaffa boxarna och njut.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

1 kommentarer

  1. Jag tycker bloggy ser ut som en svensk twitter-kopia. Fortsätter att använda twitter eftersom alla mina vänner och många fler redan finns där..

    Jag längtade till säsongspremiären av Dexter säsong 3 i ett halvår, minst. Äntligen är serien med dess underbara karaktärer tillbaka! 😀

Leave a Comment.