Från idé till butik på 1 månad

Om ni har missat det kan jag rekommendera er att läsa Mattias Järnhälls inlägg om hur han gick från idé till färdig butik på drygt en månad.

Mattias letade efter följande:

  • En nischad produkt
  • En produkt som har liten storlek
  • En produkt som har ett lågt värde
  • En produkt han själv kan stå bakom

Efter lite letande hittade han en produktkategori som uppfyllde samtliga kraven; små plånböcker.

Jag gillar idén skarpt. Dels därför att kraven på produkten är ungefär samma krav jag har när jag drömmer om nästa e-butiksprojekt. Dels också för att Mattias har lyckats komma på ett klockrent namn, som med internationell klang beskriver exakt vad det handlar om (och snabbt fastnar i minnet): Smallets.com.

Mattias, som underbart nog delar med sig av sina erfarenheter från projektet, har skrivit ett uppföljande inlägg om butiken.

Mycket läsvärt. Surfa dit direkt!

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

6 kommentarer

  1. Sitter och spånar lite på en e-butik med en polare över MSN för tillfället. Inspirerande att läsa om andra historier… får en verkligen att bli peppad! 😀

Leave a Comment.