Jag editerade en kommentar

På inlägget om framtidens e-handel, livebutiker, fick jag en kommentar från någon som kallade sig ”Bilbärgning i Stockholm”. Länken han angivit gick till en bilbärgningssida i Stockholm.

Skickade därför följande brev till personen i fråga (helt apropå mina spamproblem):

Hej Bilbärgning

Tack för din kommentar.

Jag antar att ditt namn i folkbokföringen inte är ”bilbärgning” utan något annat.

Jag blir ledsen när folk skriver kommentarer på min blogg bara för att få en länk. Det är väldigt sårande.

För att göra mig lite glad igen, nu när jag är ledsen, ändrade jag länken i din kommentar till en wikipedialänk: http://sv.wikipedia.org/wiki/Falck_R%C3%A4ddningsk%C3%A5r

Jag blir glad av att länka till wikipedia.

Mvh

Tore (som faktiskt heter Tore).

Kan inte någon duktig php-knackare göra ett wordpress-plugin som automatiskt ändrar spam-länkar i kommentarer till wikipedialänkar?

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

4 kommentarer

  1. Det är nästan garanterat nån seo-byrå som skriver på en kunds räkning ändå. Ingen större ide att svara/kommentera. Bara ta bort skiten 🙁

  2. haha snyggt spelat att länka till wiki ändå 🙂 tyvärr har nog hjalmar rätt men om inte seo-byrån kommer om wiki så får de kanske mindre betalt.

Leave a Comment.