Allt finns till bättre pris hos Clas Ohlson

En trevlig butikDet finns butiker som enbart säljer till företag. För att få kundkort där måste man först uppvisa f-skattesedel. I dessa butiker finns allt man kan behöva som företagare. Allt från pärmar och pennor till rengöringsmedel och kaffe i storpack. Eftersom butikerna på ett visst sätt är grossister är det lätt att tro att dom skulle vara billigare än vanliga butiker. Att priset på prislapparna är angivet exklusive moms bidrar till intrycket av billigt. Jag märkte dock ganska snabbt att det mesta var billigare på Clas Ohlsson. Dalaföretagets utbud är dessutom nästan skräddarsytt för oss företagare. Eftersom du går dit och betalar kontant kan du dessutom luta dig tillbaka mot konsumentköpslagen ifall det skulle vara något strul med produkterna. En sådan manöver är svårare att genomföra ifall du handlat i en butik som enbart har företagskunder.

Efter ett tag slutade jag lägga tid på att kolla var saker och ting var billigast. Det var ändå oftast Clas Ohlson. Jag cyklade dit direkt istället och tiden jag sparade använde jag till att ringa fler säljsamtal.

Dalaföretaget har även en bra hemsida. Som är väldigt lätt att hitta till för oss som inte kan stava.

Läs vidare: Du kan få lägre hyra genom att gå med på kortare uppsägningstid ->

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

4 kommentarer

  1. Det är någonting som även jag har upplevt och det gäller inte bara förbrukningsmaterial utan även mobilteleabbonemang, internet osv. Det brukar oftast bli billigare om man utger sig för att vara privatperson vilket jag tycker är rejält sjukt…

  2. Där har jag hittat en samling skruvmejslar som slår allt annat på marknaden. Jag fick i uppdrag av min chef att kolla runt i hela stan efter bra verktyg till vår dator-verkstad, eftersom allt vi hade var av bedrövlig kvalité. 29(!!)kr inkl. moms för en hel uppsättning ovärderliga el-mejslar som hjälper mig mecka laptopar snabbare än någonsin. ”DET, det e najs.” 🙂

Leave a Comment.