Vecka 35, OpenCoffee och temavecka produktion

Veckan började med en fika med Johan Rhodin som föreslog att vi skulle dra ihop en OpenCoffee Club i Linköping. Efter lite mailande och några telefonsamtal fick vi ihop ett gäng som träffades igår, söndag. En blandad skara startup- och webbintresserade människor med mycket intressanta saker att berätta för varandra. Det blev diskussioner, anekdoter, presentationer och tips om böcker, affärer och sajter.  Idéer flödade och kontakter utbyttes. Allt från neotechnologys avancerade nodbaserade databasstrukturer (pdf) till svenska folkets pizzavanor (med färsk statistik från Linköpingsbaserade onlinepizza.se) avhandlades. Det bestämdes också att nästa möte skall vara på en vardag eftermiddag så att fler kan komma. Om du känner att du tillhör målgruppen och är i Linköpingsområdet är du varmt välkommen.

kugghjulNästa veckas inlägg kommer helt att ägnas åt det underbara med produktion. Om du driver en DVD-kopieringsfirma eller t-shirttryckeri kommer du säkert att känna igen dig i mina misstag.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

1 kommentarer

Leave a Comment.