Vecka 34, kombon, data och kontroversiella jobb

Jag är en sucker för små flashbaserade spel på nätet. Jag har förbjudit mig själv att besöka vissa hemsidor enbart för att de totalt sabbar min produktivitet. Tyvärr har spelen nu letat sig in även på bloggar. På Karl Wackebergs blogg hittade jag en Breakout och Pong-Kombo. Nu kan man äntligen vara effektiv och spela två spel samtidigt.

Jag är också en sucker för nya innovativa sätt att använda befintlig data. Sidan Hoodboard är ett exempel på det. Sidan samlar in data från olika annonssajter och presenterar det utifrån var du befinner dig. Testa att göra en sökning och se vad som finns till salu närmast dig. Nu återstår det bara att se hur lång tid det tar innan Blocket lämnar in en stämningsansökan.

Kulturhjälten Peter söker jobb som Anti Piracy Manager hos Warner/NBC. Hett tips från mig till Warner: If you cant beat them, buy them. Hett tips till Peter: Don’t get your hopes up.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

1 kommentarer

Leave a Comment.