Lägesrapport Distansbyrån

Mitt nya företag Distansbyrån går bra. Jag har lyckats få några kunder och bokför som bara den. För att finansiera min resa behöver jag dock fler kunder. Därför tänkte jag testa ett affiliate-liknande upplägg. Den som tipsar om någon som sedan blir kund ger jag 400 kronor.

Erbjudandet kommer också att ligga uppe på ett nytt affiliatenätverk som är på gång att startas. Kommer att skriva mer om det nätverket när det närmar sig release. Jag kommer också att börja med reklam på min egen blogg. Hoppas att ni som läsare står ut med reklamen för mina egna projekt. Denna banner till höger får ni stå ut med.

Distansbyrån bokföring

Vill du hjälpa mig nå mitt mål med att resa jorden runt arbetandes får du jättegärna hjälpa till att pusha distansbyrån 🙂

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

Leave a Comment.