Varför skatteparadis är moraliskt bra

Följande film ger argument för varför vi ska behålla skatteparadisen i världen. Trevlig tio-minutare att titta på under lunchen.

Strax innan 3:00 nämner han svenska entreprenörer. 🙂

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

5 kommentarer

  1. Lille grabb, din sammanräknade inkomst förra året var 110.000 SEK. Totalt har du dragit in ca 12.000 per månad. Det är mindre än vad en romansk dragspelare drar in utanför Kjell & Co i Linköping en dålig månad. Ska du bli skatteflykting får du nog sätta fart med lite bättre affärsidéer.

  2. Barry (eller vad du nu heter), i de 110 000 kronorna har du nog räknat med CSN också. Så det jag tjänade på affärsidéer och riktigt arbete är betydligt mindre än så. Så du har helt rätt i att jag måste sätta fart.

    12 000 kronor per månad lever man dock väldigt gott på i Thailand eller Mexico. Men jag är ju inte där ännu.

  3. Barry = Lägre än Glocalnet?
    Det där var varken snyggt eller särskilt informativt. Menar du på allvar att rätten att uttrycka en åsikt ska vara kopplad till ens inkomst? Eller var du bara ute efter att smäda?

Leave a Comment.