Nu är det semester

Som jag skrev om i gårdagens inlägg tar jag nu semester. Jag befinner mig redan någonstans i Frankrike där det är lite varmare än hemma i Sverige. Min förhoppning är att jag under några veckor ska lära mig att surfa. Under min tid här nere kommer bloggen att vila. En lyx som man har om man inte har företag är att kunna ta en semester utan att behöva oroa sig för att något ska brinna upp medan man är borta. Jag ska njuta av den lyxen medan jag kan.

Om jag inte drunknar, flyttar till Frankrike permanent eller internet brinner upp kommer den här bloggen att uppdateras igen om ca en månad. Jag kommer då berätta om hur det gick när vår databasserver kraschade och vår leverantör lite skamset meddelade att dom inte tagit backupp. Vad SF ska göra för att bli av med the pirate bay, vad jag gjorde för att vinna i Risk 19 partier i rad och vad Almi och min gemensamma utvärdering av Polyshops misslyckande kom fram till .

Förutom det utlovar jag fler korta sagor från min tid som företagare. Men det är i höst. Nu ska jag lära mig att surfa. Trevlig sommar!

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

6 kommentarer

  1. Nu har det gått en månad och som arbetslös borde du inte ha mer semester att ta ut 🙂
    Så sätt igång med uppdatering att bloggen….

  2. Jag har fortfarande semester, så det får förläggas till arbetstid när den börjar igen, försöker att sköta mitt golfhandikap istället.

Leave a Comment.