Fem svenskar jag skulle vilja följa på Twitter

1. Ingvar Kampdrad [Entreprenör]
2. Fredrik Reinfeldt [Statsminister]
3. Kronprinsessan Victoria [Monark, blivande statschef]
4. Kungen [Monark, statschef]
5. Johan Stael Von Holstein [Entreprenör, katalysator]

Listan inspirerad av Johan Rhodins inlägg om samma sak.

En annan väldigt intressant lista är DNs nedräkning av Historiens hundra viktigaste svenskar som nu har 14 kvar att avslöja. Alfred Nobel, Gustav Vasa och Ansgar är kvar att lista. Ansgar var visserligen tysk, ska bli intressant att se om han får vara med. Jag tippar dock Gustav på förstaplatsen (slängde ut danskarna, reformerade religionen och la grunden för en svensk stat), vad tror ni andra?

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

4 kommentarer

 1. Hej Tore,

  Jag ville bara säga att jag tycker det är mycket trevligt att du har börjat blogga mer frekvent igen. Dina inlägg är alltid intressanta att följa.

  Stort tack för ditt arbete med bloggen.

  Mvh
  Oscar Carlsson

 2. Tack Oscar! Det var väldigt kul att höra.
  Jag kommer nog inte uppdatera varje dag (det var lite för jobbigt) men jag ska försöka hålla igång bloggen den här gången. Har ju en del inlägg kvar jag måste få ur mig 🙂

Leave a Comment.