24 timmar affärsläger

När jag var liten älskade jag att åka på hockeyläger. Nu när jag är lite äldre är det annat som lockar. Nästa år kommer att kickas igång med 24 hour business camp. Om allt går bra kommer jag och en vän att vara med. Listan över deltagare är lång och imponerande. Konceptet går ut på att varje deltagare ska ta fram och lansera en affärsidé/internettjänst på 24 timmar. Deltagarna träffas på en konferensanläggning och jobbar sedan hårt i ett dygn. Initiativtagaren Ted Valentins mål är att det ska fungera som en inspirationskälla. Mitt personliga mål innefattar även att ha kul. Det var väldigt roligt att träffa alla intressanta människor på Teds releaseparty av annonskartan. Samma typ människor har anmält sig till detta, vilket bådar gott.

Läs mer om eventet på dess blogg.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

3 kommentarer

  1. Wow, verkar sjukt kul, hur kvalificerar man in? Jag har en ide om att göra en (till) webbbaserad powerpoint applikation (med silverlight). Eller en (till) virtuell hårddisk mot Amazon S3.

  2. Ahh, slutet sällskap, får ta mig iväg själv 🙂 är ju bara så lätt att skjuta på d när man har massa vanligt jobb och skola. Vad ska du göra ngt då?

Leave a Comment.