Film, Spreadshirt trycker t-shirts

När man driver företag blir man väldigt intresserad av branschen man är i. Mitt företag tryckte och sålde tröjor på postorder. Jag blev alltså väldigt intresserad av allt som har med tröjtryck och postorder att göra. Ibland såg jag folk på stan med tröjor jag visste de beställt via nätet (är man i branschen har man koll). Då var det svårt hejda sig från att gå fram för att undersöka hur bra trycket var och göra en snabb marknadsundersökning. Ibland måste folk tyckt det var konstigt att en vilt främmande person kom fram och frågade ”hej, snygg tröja som jag ser att du köpt på Dunken.se, hur många gånger har du tvättat den?”

Bättre TV än följande film är svårt att hitta för en t-shirt-tryckar-nörd. Nästan lika bra som första säsongen av Heroes.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

Leave a Comment.