Affärsidé, gör det du tycker är kul

Tycker man något är kul kommer man att göra det mycket. Gör man något mycket kommer man att bli bra på det. Blir man bra på något kan man tjäna pengar på det. Svårare än så är det inte. Nu kanske man inte kan livnära sig på vad som helst. Det kan t.ex. vara svårt att få betalt för att spela tetris hela dagarna. Det är dock inget problem eftersom du förmodligen kan komma på flera saker du tycker är roliga. Minst en av dem går att livnära sig på. Välj, bli bra, tjäna pengar.

Grabbarna i följande film har nog lyckats kläcka vad jag ska syssla med i mitt nästa företag. Medicin och hälsa är en lönsam bransch. Deras idé är så lockande att jag förmodligen kommer att sno den rakt av.

Nu behöver jag bara hitta en bra källarlokal…

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

4 kommentarer

  1. Jag som garvade så mkt och trodde allt var en underbart skön historia. Sedan fick jag reda på att filmen inte är äkta utan iscensatt av satirföretaget – THE ONION. Tråkigt, jag vet!

    Men ändå förbannat roligt inlägg. 🙂

Leave a Comment.