70-talets bästa Iphone-app, kondomkartan

glada ungdomar på 70-talet

Så här glada var ungdomarna innan dom behövde oroa sig för HIV och AIDS

Jag satt och pratade Iphone-apps och internet-kartor med min mor. Vi bollade lite idéer och hon kom på en karta som hade varit fantastiskt användbar när hon var ung (på det glada 70-talet).

På den tiden kunde kondomer endast köpas i speciella automater som var utställda på lite olika ställen på stan. Om man var ny i stan och inte visste var automaterna fanns kunde det lätt bli problematiskt en lördagkväll. En Iphone-app som visade var närmsta kondomautomat fanns hade varit perfekt.

Idag behövs inte den appen för man kan köpa kondomer överallt, till och med på nätet.  Stefan Nilsson, som driver bloggen Innovatören.se, har öppnat portarna till sina nya e-butik som säljer kondomer.  Jag följer Stefans blogg och har därför kunnat följa hans arbete med butiken. Därför är det extra kul nu när han slår upp portarna. Han har redan två beställningar om dagen vilket borde glädja alla som kämpar mot könssjukdomar och överbefolkning.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

Leave a Comment.