Distansbyrån, löpande bokföring till fast pris

Mitt senaste projekt, webbaserad bokföring, har fått ett namn. Jag kallar det nu för distansbyrån. Upplägget är fortfarande det samma. För en fast månadskostnad sköter jag den löpande bokföringen åt företag.

Jag har också gjort en fin reklambanner.

Löpande bokföring

Jag funderade på att ha blinkande text i bannern men till slut valde jag bort det. Bannern användes i ett reklamutskick via mail, något jag kommer utvärdera i ett senare inlägg. Eventuellt kommer jag använda mig av en blinkande banner nästa gång.

Priserna är från 500 kr/mån till 1000 kr/mån beroende på mängden verifikationer.

Som öppningserbjudande får nya kunder en riktigt bra skanner från fujitsu.

Idéer på hur man når ut med erbjudandet till företag som behöver det tas emot med öppna armar 🙂

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier och simma i medelhavet (som jag har precis utanför fönstret).

5 kommentarer

  1. Kanske värt att ringa 100 östgötaföretag, se intresset och erbjuda möte om de är intresserade?

    B2B-mail är som sagt också tillåtet, så att skicka ut säljmail till mindre företag är nog också en bra idé.

    Och så är ett tips lokalpressen. Affarsliv.com, Extra Östergötland, Corren & Linköpingsposten är långtifrån omöjliga när det gäller att göra reportage. Ring upp, berätta din story, fråga om de är intresserade av att göra något på det. Att du försöker hjälpa entreprenörer/småföretag är en grymt bra vinkel btw.

    😉 /A

Leave a Comment.