Därför lanserar vi Topcontent.com

För lite drygt 5 år sedan startade jag Sidekick Content. Nu är det dags för nästa steg på den resan. I dagarna lanserar vi det nya varumärket Topcontent.

topcontent-splash

De senaste fem åren har lärt mig några viktiga läxor:

  1. Leverera kvalitet.
  2. Fokusera på en sak.
  3. Var tydlig med vad du säljer.

Ibland blir man av med kunder. De tycker att man blivit för dyr, eller har någon annan anledning, och vill testa sina vingar på annat håll. Det händer alla och det händer oss. Det är väldigt kul när dessa kunder återkommer. Efter att ha beställt från andra är det många som kommer tillbaka. Det är väldigt kul. Vi har lyckats med det konststycket och jag är enormt stolt över det. Leverera kvalitet. 

Ibland är det lätt att börja erbjuda en massa kringtjänster till existerande kunder. Helt plötsligt är man en webbyrå som gör allt de tre största kunderna frågar efter. Det är svårt att bli riktigt bra då och konkurrenter, som fokuserar, får momentum. Gör du allt blir du bra på inget. Fokusera på en sak. 

Dagens internet lider knappast av brist på information. Användare översköljs av data från alla håll och automatiska filtreringstjänster (som Reddit, feeds och Netflix algoritmer) är framtiden. Folk lider snarare av för mycket information och försöker värja sig för allt som försöker påkalla deras uppmärksamhet. Du har sekunder på dig att visa vad du gör. Därför gäller det att vara tydligt med vad du säljer.

 

Topcontent

Namnet Topcontent uppfyller allt detta. Vi levererar content och vi gör det riktigt bra. Våra kunder rankar i topp bland sökmotorerna. Vi är en del av deras framgångar och vi är stolta över det. Vi fokuserar på content så att våra kunder kan fokusera på annat. Vi är tydliga med vad vi säljer: Content.

Vi har också en ny och snygg hemsida: https://topcontent.com.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

Leave a Comment.