Nytt mobiltema på bloggen

Tittade in på min blogg via telefonen och upptäckte att den var helt omöjlig att läsa. Mitt tema blir pyttelitet på de små skärmarna.

Har därför fixat ett mobiltema som ska göra det hela lite mer lättläst. Och borde gjort det tidigare.

Jag har använt mig av WordPress Mobile Pack plugin för att känna av ifall det är en mobil som ansluter. Verktyget är inte helt felfritt, tog ett tag innan jag såg mobilsidan i min telefon. Om det inte fungerar så skriv gärna en kommentar så ska jag felsöka.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

2 kommentarer

  1. Tore, istället för att ha en mobilsida också förutom din blogg – bygg allt responsive redan från början så slipper du hålla på och krångla med flera olika sidor/uppdatera på flera ställen. En responsiv webbsida skalar om sig och passar alla skärmstorlekar direkt (iPhone. Ipad alla smartphones, ja you name it) . Användarupplevelsen blir grym. Enkelt är otroligt vackert 🙂

Leave a Comment.