Öppna Kaffeklubben Linkeboda, mejllista och bilder

Dan och MartinVi har nu skapat en Google-grupp för att kunna skapa en e-postlista. Ni som fått brev tidigare kommer att få ett inbjudningsbrev till den listan. Ni måste tacka ja på inbjudan för att fortsätta att få brev. Tyvärr ville hypermoderna Google granska inbjudan manuellt innan den skickades ut. Gränsen för spamvarning är alltså satt lägre än 23 e-postadresser. Om ni inte orkar vänta 1-2 dagar på brevet från Google kan ni redan nu gå in på gruppens hemsida och anmäla er själva. Gäller även er som inte varit med på vår provisoriska lista tidigare. Googlegruppen är ett försök. Vi kommer fortsätta med sidan på Opencoffe.se som nu dessutom fått en egen länk i menyn. Vi kommer alltså att försöka få upp mer information. Det viktigaste är dock att vi har trevligt när vi väl träffas.

För att bevisa vår gedigna spetskompetens inom web2.0 har vi även skapat en Facebookgrupp.

Johan Rhodin tog bilder på förra träffen. På bilden ovan syns Dan från onlinepizza.se och Martin från Twingly. Vill du se hur resten av gänget såg ut, spana in min nya frisyr eller fikets trendiga lokaler, surfa då in på Johans Flickr-sida där resten av bilderna finns.

Om

Tore Friskopp, Civilingenjör, svensk entreprenör bosatt på Malta i Sverige. Startade mitt första bolag vid 17 års ålder och driver idag contentföretaget Topcontent. Förutom att driva affärer älskar jag att gå till gymmet, spela squash, läsa biografier, dansa bachata och simma i medelhavet på GIHs badhus.

Leave a Comment.